دانشکده علوم توانبخشی
    پنج‌شنبه, 30 دی 1400
     ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
  • تعداد بازدید : 63
موضوع: اصلاحیه تقویم تحویل حضوری مدارك دانشجویان پذیرفته شده در آزمون سراسری 1401/1400

به استحضار می رساند:  برنامه زمانبندی تحویل مدارک ثبت نامی دانشجویان جدیدالورود آزمون سراسری 1400 با رعایت پروتکل های بهداشتی طبق جدول ذیل جهت اطلاع و درج در پورتال دانشگاه ، حضورتان اعلام میگردد.

نام دانشکده

تاریخ

ساعت حضور

پیراپزشکی

24و 25و 26مهرماه

داروسازی

24و 25و 26 مهرماه

پزشکی

پرستاری مامایی

14-8

دانشکده بستان و مجتمع های عالی سلامت ( ایذه مسجد سلیمان رامهرمز ماهشهر)

بهداشت

1 و 3  آبان ماه

توانبخشی

او 3 آبان ماه

دندانپزشکی

1و 3  آبان ماه

14-8

*ارائه کارت واکسیناسیون دانشجویان در هنگام فرایند ثبت نام حضوری الزامی می باشد و در صورت عدم واکسیناسیون، دانشجوی جدیدالورود موظف است به نزدیک ترین پایگاه جهت واکسیناسیون مراجعه نماید.

**لازم به ذکر است دانشجویان جدیدالورود نیمسال دوم(بهمن ماه) باید در همین بازه زمانی به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز برای  ثبت نام حضوری از پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1400

1- اصل مدرک یا گواهی  پایان دوره پیش دانشگاهی

2- اصل مدرک یا گواهی دیپلم متوسطه نظام آموزشی ترمی واحدی /سالی واحدی

3- اصل کارنامه تحصیلی دیپلم متوسطه نظام آموزشی ترمی /واحدی /سالی واحدی

4- اصل کارنامه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی

5- اصل مدرک یا گواهی دیپلم متوسطه (پایه دوازدهم نظام آموزشی جدید ) (نظام آموزشی3/3/6)

6- اصل کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان (پایه دهم تا دوازدهم ) (نظام آموزشی 3/3/6 )

7- اصل یا گواهی مدرک تحصیلی دوره چهارساله یا دوره شش ساله  دیپلم (  نظام قدیم آموزش متوسطه )

8- اصل شناسنامه

9- اصل کارت ملی

10-تصویر ثبت نام در سایت نظام وظیفه  ویا ارائه کارت پایان خدمت ، کارت معافیت از خدمت

11-ارایه کارت واکسیناسیون (الزامی)

12-ارایه سفته های اعلامی در سایت دانشگاه (جهت دانشجویان پردیس خودگران )

13- تصویر کدپیگیری تاییدیه تحصیلی  دوره متوسطه یا پیش دانشگاهی بصورت سیستمی در سایت آموزش و پرورش

14- ارائه فرمهای  وزارتی بر اساس  سهمیه دانشجویان ( طبق اطلاعیه قبلی )

15- لازم به توضیح میباشد دانشجویان جدیدالورود سهمیه بومی 30% مقاطع دکتری (شامل : دانشکده پزشکی و داروسازی و دندانپزشکی )  و مقطع کارشناسی (پرستاری بومی 30% اهواز ) جهت تعهد محضری با دوضامن در روزهای ثبت نامی به دفترخانه اسناد رسمی شماره 68 اهواز آقای فرخ دارستانی (به آدرس گلستان نبش بوستان ) مراجعه نمایند و دانشجویان جدیدالورود سهمیه بومی 30% دانشکده پرستاری بستان و مجتمع های عالی سلامت استان خوزستان به دفاتر اسناد رسمی شهر محل سکونت خود مراجعه نمایند .

16-لطفا در تاریخ های اعلام شده در همان روز  مربوط به هر رشته  جهت ثبت نام  به ادارت آموزش دانشکده مراجعه فرمایید .

17-3 قطعه عکس تمام رخ

6.0.3.0