۱۳۹۸/۱۰/۱۰
دومین نمایشگاه زمستانه

دومین نمایشگاه زمستانه با هماهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی و حوزه امور بانوان و خانواده دانشکده علوم توان بخشی در روز دوشنبه ( 9 دیماه 98 ) به مدت 3 روز در محل دانشکده برگزار گردید .

مسئول امور بانوان دانشکده هدف از برگزاری این نمایشگاه را عرضه تولیدات داخلی دانست .

وی ادامه داد در این نمایشگاه کالاهایی مانند : پوشاک ، خشکبار ، ترشیجات ، صنایع دستی ، گل و گیاه ، عینک و خوراکی ،  با تخفیف های حداقل 15 تا 20 درصدی عرضه شد .

در مدت زمان برگزاری نمایشگاه جمعی از مسئولین دانشگاه ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشکده و دانشگاه از محل نمایشگاه بازدید به عمل آوردند .

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه نیز ضمن بازدید از غرفه های مختلف نمایشگاه از دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه زمستانه تقدیر و تشکر نمودند .

V5.5.2.0