۱۳۹۸/۰۷/۱۷
روز جهانی شنوایی شناسی

10 اکتبر برابر با 18 مهرماه روز جهانی شنوایی شناسی می باشد . شنوایی شناسی جز علوم نوپای پزشکی است که در زمینه پیشگیری، تشخیص و توان بخشی کم شنوایی نقش مهمی را بر عهده دارد . هدف از این روز پاسداشت زحمات شنوایی شناسان در سطح جهان برشمرده شده است. همچنین با هدف آشنایی بیشتر جامعه با خدمات شنوایی شناسان، دهم اکتبر روز جهانی شنوایی شناسان انتخاب گردید .

روز جهانی شنوایی شناسی را به تمامی شنوایی شناسان دنیا به خصوص گروه شنوایی شناسان دانشکده علوم توان بخشی اهواز تبریک می گوییم  و برای این گروه فعال و تلاشگر آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون را داریم . به این مناسبت در روز چهارشنبه 17 مهرماه 98 ایستگاههای سنجش شنوایی در دانشکده علوم توان بخشی و سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توسط اساتید و دانشجویان بر پا شده است .

V5.5.2.0