عنوان : دستاوردهای دانشكده علوم توان بخشی در دوازدهمین جشنواره شهید مطهری
 ۱۳۹۸/۰۴/۰۴

دستاوردهای دانشکده علوم توان بخشی در دوازدهمین جشنواره شهید مطهری

با عنایت به خدای متعال و همت و تلاش ریاست ، معاون آموزشی و کلیه اعضاء هیات علمی دانشکده ، دانشکده علوم توان بخشی موفق به کسب موفقیت های برجسته ای در حیطه های مختلف آموزشی در جشنواره گردید .

خانم دکتر مرادی معاون آموزشی دانشکده موفق به کسب رتبه 1 کشوری در حیطه محصولات آموزشی و ارتقاء توان مندی دانشجویان گفتار درمانی گردید . همچنین در حیطه یادهی و یادگیری با طراحی و اجرای نظام آموزش مبتنی بر کاریکاتور موفق به کسب رتبه اول دانشگاهی گردید و با ارائه لوح تقدیر  از ایشان قدردانی شد .

خانم دکتر تجلی نماینده EDO  دانشکده موفق به کسب مقام برتر دانشگاهی گردید و همچنین با همکاری فعالانه دانشجویان کمیته توسعه آموزش غرفه دانشکده به عنوان غرفه برتر شناخته شد .

خانم اکبری به عنوان استاد برتر آموزشی و گروه آموزشی گفتار درمانی گروه برتر آموزشی دانشکده شناخته شد.

همچنین خانم منجزی دانشجوی دکترای تخصصی فیزیوتراپی به عنوان دانشجوی برتر توسعه آموزشی دانشگاه برگزیده شد .