عنوان : افتتاح سه پروژه پژوهشی، آموزشی و درمانی در دانشكده علوم توانبخشی دانشگاه در ایام الله دهه فجر
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۷

در  روز یکشنبه 15 بهمن ماه 96، مصادف با چهارمین روز از دهه مبارک فجر سه پروژه شامل آزمایشگاههای جامع توانبخشی شناختی، عضلات حرکتی و نوروفیدبک با حضور دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر حاتم بوستانی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه و جمعی از اعضاء هیئت علمی در دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه افتتاح شد.

طی این مراسم دکتر شاطرزاده رئیس دانشکده علوم توانبخشی ضمن تبریک فرا رسیدن سی و نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، در خصوص  تعدادی از پروژه های افتتاح شده در دانشکده، افزود: این پروژه ها شامل آزمایشگاه جامع توان بخشی شناختی ، آزمایشگاه جامع ارزیابی عملکرد عضلات حرکتی ( دینامومتری کامپیوتری ایزوکینتیک ) و آزمایشگاه نوروفیدبک بوده است که اهداف پژوهشی، آموزشی و درمانی آنها در قالب پروپوزال هائی ویژه تعریف و تدوین شده است.

وی در ادامه اذعان داشت: پروژه های مذکور با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال آماده سازی، تجهیز و در چهارمین دهه مبارک فجر افتتاح شدند .

شاطر زاده ضمن اشاره به اهداف راه اندازی این پروژه ها اظهار داشت: آزمایشگاه جامع توان بخشی شناختی و آزمایشگاه نوروفیدبک، با هدف ارزیابی و درمان مشکلات شناختی در حیطه های توجه، تمرکز، عملکردهای اجرائی، حافظه و ادراک دیداری و شنیداری ، بهبود کارکردهای شناختی و ادراکی راه اندازی شدند

وی در بخش دیگری بیان داشت: علاوه بر فراهم کردن پیش نیاز اخذ مجوز کارشناسی ارشد فیزیوتراپی ورزشی، گسترش آموزش بالینی در حوضه ارزیابی و تقویت عضلات حرکتی، فراهم آوردن امکان پژوهش در حوزه های مرتبط با توان بخشی ( ورزشی ، اسکلتی ، عضلانی ، عصبی و ... ) با تاکید بر ارزیابی عملکرد، توانبخشی عضلات و همچنین ارائه خدمات بالینی به ورزشکاران حرفه ای از اهم اهداف و اقدامات قابل ارائه در آزمایشگاه جامع ارزیابی عملکرد عضلات حرکتی ( دینامومتری کامپیوتری ایزوکینتیک ) بشمار می رود.

شاطر زاده تصریح کرد:در این مراکز خدماتی از قبیل تستهای شناختی، بازیهای شناختی، بهبود کار کردهای شناختی و ادراکی،  ارزیابی و تمرین درمانی، عضلات حرکتی خصوصاً در ورزشکاران حرفه ای، استفاده آموزشی در گروه های هدف، ارائه خدمات پژوهشی به مراجعین، تعیین دقیق سلامت سیستم عضلانی ورزشکاران حرفه ای و بیماران مبتلا به ضعف عضلات ارائه می شود .