رو عنوان : اخبار کنگره
عنوان : دكتر شاطرزاده: حوزه علوم حركتی و سلامت كه وارد مقوله ای جدید به نام پزشكی باز ساختی شده است.
 ۱۳۹۶/۰۹/۲۲

دکتر شاطرزاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است.

حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است دومین کنگره حرکت علوم بالینی با حضور دکتر اسماعیل ابراهیمی عضو هیئت ممیزه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر حاتم بوستانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر بدوی معاون پژوهش و فن آوری و دکتر شاطر زاده رئیس دانشکده توانبخشی و جمعی از اعضاء محترم هیئت علمی دانشگاه در تالار شهداء دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

در ابتدای این کنگره علمی دکتر شاطر زاده با تشکر از حضور کلیه معاونین، مسئولین، اساتید و اعضاء محترم هیئت علمی، گفت: زمانی برگزاری این کنگره به صورت یک آرزو بوده است و خوشبختانه امروز دومین کنگره علوم حرکت بالینی با حضور اساتید برجسته در این حوزه در حال برگزاری است.

وی در ادمه افزود: ارائه مقالات با عناوین جدید که موجب پیشرفت این رشته، گسترش علوم بالینی و بازگشایی پنجره ای جدید در علوم حرکتی در حوزه بالینی میشود، از دیگر موارد چشمگیر در این کنگره است که می تواند زمینه ای در آینده از علوم توانبخشی و فیزیوتراپی و رشته های دیگر باشد.

رئیس دانشکده توانبخشی با اشاره به حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله فضای دنیای سوم شده است، اذعان داشت: فضای دنیای سوم به نام پزشکی باز ساختی نام گذاری شده است که همین مورد به علوم توانبخشی و فیزیوتراپی وارد شده است از این رو اگر نتوانیم در این حوزه های مهم ورود کنیم، در واقع بمعنای جا ماندن از قافله است.

وی در ادامه خاطر نشان ساخت: امید است بتوان ضمن ارائه بحث ها و موارد علمی در این کنگره، زمینه ای فراهم شود که پنجره ای جدید به مباحث نوین در علوم توانبخشی و حرکتهای بالینی باشد.

شاطرزاده با اشاره به این مطلب که در این کنگره عناوین بسیار متنوع و تأثیر گذار بیان می شود، خاطر نشان کرد: امیدواریم بتوانیم با مساعدت و حمایتهای تمامی مسئولین دانشگاه، این کنگره را به صورت بین المللی و با حضور اساتید بنام در این حوزه طی سال آینده برگزار کنیم.

این عضو دانشکده توانبخشی در پایان اظهار داشت: برگزاری سومین کنگره بصورت بین المللی می تواند این نوید را به دانشگاه جندی شاپور اهواز دهد که دبیر خانه کنگره را در این دانشگاه مستقر کند و دریچه ای تازه به حوزه امور سلامت و جایگاه حرکت در این نظام است.