عنوان : تشریح اقدامات انجام شده در زمینه عفاف و حجاب در دانشگاه علوم پزشكی اهواز از زبان معاون فرهنگی دانشگاه
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۷

سه شنبه 20 تیرماه 96 همایش هم اندیشی ترویج عفاف و حجاب روز سه شنبه 20 تیرماه با حضور دکتر ساسان موگهی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، حجت الاسلام  سید محمد رضی مرعشی،معاون اجرایی ستاد امر به مهروف ونهی از منکر و دبیر اجرایی بنیاد عفاف وحجاب استان خوزستان، مجدیان مشاور امور بانوان سپاه حضرت ولی عصر در شاخه عفاف و حجاب، صبیحه ضیاغم مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و جمع کثیری از مشاوران امور بانوان و خانواده دستگاههای استان به همت امور بانوان و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و همکاری ستاد بنیاد عفاف و حجاب استان در سالن اجتماعات دانشکده توانبخشی دانشگاه برگزار شد .

دکتر موگهی در این همایش گفت: همه باید در راستای ترویج مسائل دینی و ارزشی قدم برداریم .

وی با بیان اینکه در بحث عفاف و حجاب مخاطب شناسی اولویت اول می باشد که باید به آن توجه ویژه ای شود، اظهار داشت: ما در دانشگاه سه دسته مخاطب عفاف و حجاب برای برنامه ریزی های مرتبط با هر سه دسته در نظر گرفته ایم و کار را متناسب با شرایط این مخاطبان پیش برده ایم .

معاون فرهنگی دانشگاه افزود: دسته اول افرادی که خود بسیار متدین و معتقد هستند و در راستای ترویج عقاید دینی و ارزشی در محیط های مختلفی که هستند اقدام میکنند و به نوعی دغدغه این امر را دارند، دسته دوم را ما بعنوان قشر خاکستری میشناسیم که معتقد و متدین هستند ولی دنبال ترویج عقاید دینی نیستند و دسته سوم کمتر معتقد به مسائل دینی و ارزشی هستند .

وی با بیان اینکه اعضای هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان و مراجعین به مراکز بهداشتی و درمانی گروه های هدف ما در بحث عفاف و حجاب بودند، اظهار داشت: ما در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای هر گروه برنامه های متفاوت و متناسب با شرایط آنها اجرا کرده ایم .

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گزارشی از عملکرد دانشگاه در مورد مسئله عفاف و حجاب ارائه داد و گفت: گنجاندن بحث عفاف و حجاب در برنامه عملیاتی دانشگاه، برگزاری کارگاه های آموزشی برای هر گروه در سطوح مختلف با اساتید مجرب کشوری، راه اندازی فروشگاه دائمی محصولات عفاف و حجاب در دانشگاه با قیمت مناسب، برپایی مرتب نمایشگاه های عفاف و حجاب، برگزاری مسابقات کتابخوانی با موضوع عفاف و حجاب که هم در بحث کتابخوانی و هم عفاف و حجاب موثر واقع می شد که بعضا جوایز آنها نیز سفرهای زیارتی در نظر گرفته می شد، از جمله مهمترین اقدامات دانشگاه در راستای ترویج عفاف و حجاب بود .

وی افزود: در بحث الگوسازی نیز وارد شدیم و افراد فعال و الگو را در بحث عفاف و حجاب در برنامه هایی با حضور رئیس دانشگاه، علما و دانشجویان معرفی و تقدیری بعمل آوردیم، در قالب اردوهای تفریحی مبلغانی نیز به منظور ترویج این مسئله قرار می دادیم و جهت دانشجویان جدیدالورود بسته های فرهنگی را در نظر میگرفتیم که بحث عفاف و حجاب نیز در آن بسته گنجانده می شد .

موگهی با بیان اینکه بحث عفاف و حجاب از دیگر ارکان دین مانند نماز و قرآن و عترت جدا نیست، اذعان داشت: در بحث نماز خوشبختانه پیشرفت خوبی داشته ایم به طوری که طی دوسال متوالی دانشگاه و دستگاه برتر نمازی در استان شدیم و بنده معتقدیم که کسی که معتقد به نماز و قرائت قرآن باشد مشکل خاصی در حوزه عفاف و حجاب نخواهد داشت .

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه ازدواج یکی از موانع بروز آسیب های اجتماعی است، اظهار داشت: از مسئولین استانی می خواهیم که در بحث ازدواج دانشجویی یاریگر ما باشند و با جلب حمایت های مالی خیرین در رفع مشکل ازدواج دانشجویی گامی بر دارند و هم اکنون دانشگاه با حمایت مالی اعضای هیات علمی دانشگاه در رفع برخی موانع دانشجویان اقداماتی انجام داده است. همچنین برای مسکن دانشجویان متاهل یک خوابگاه راه اندازی شده و خوابگاه دیگری در دست تعمیر و بازسازی است که نیازمند حمایت مالی از سوی خیرین می باشد .

موگهی در پایان به برخورد های انضباطی در بحث عفاف و حجاب در دانشگاه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در حوزه شورای انضباطی نیز آیین نامه ای مختصر و مفید با قابلیت اجرا تدوین کرده و به دانشجویان آموزش های از طریق چهره به چهره و یا بنر و استند و غیره صورت گرفته است و همچنین یک سامانه پیامکی نیز جهت دریافت سریع موارد بروز تخلف نیز راه اندازی کردیم .