عنوان : برگزاری سمینارهای "جامع توانبخشی" در دانشكده علوم توانبخشی اهواز
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۹

چهارمین برنامه جامع علوم توانبخشی با موضوع استروک در تاریخ دوشنبه 16 آذرماه 95 در محل آمفی تئاتر دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه جندی شاپور اهواز برگزار شد.

دکتر مجید روانبخش، عضو هیئت علمی گروه فیزیوتراپی و دبیر علمی این سمینار در این خصوص گفت: در این بر نامه ها که ماهانه و با حضور همه گروه های توانبخشی فعال در دانشکده و با همکاری گروه های پزشکی مرتبط برگزار می گردند، هربار یک بیماری یا اختلال به عنوان هدف در نظر گرفته شده و نظرات و رویکردهای درمانی جدید در حوزه های پزشکی و توانبخشی در مورد آن بیان می شود.

وی افزود: هدف از این برنامه ها رسیدن به رویکردی جامع حول محور توانبخشی در رشته های فیزیوتراپی، گفتاردرمانی، کاردرمانی و شنوایی شناسی با همکاری گروههای پزشکی مرتبط و اجرای بهتر و هدفمند درمانهای تیمی می باشد.

روانبخش اظهار کرد: در این برنامه های ماهانه که از مهر 95 آغاز شدند به بیماری های فلج مغزی، پارکینسون، ام اس و استروک پرداخته شده است و در سال آینده نیز با اختلال اوتیسم ادامه پیدا خواهد کرد.

دبیر علمی این مجموعه سمینارها در پایان گفت: امید است با ادامه این روند بتوانیم به جایگاهی دست پیدا کنیم که درمان های تیمی روی بیماری های خاص که درمانشان نیازمند همکاری گروهی پزشکی و گروه های مختلف توانبخشی می باشد رواج بیشتری پیدا کرده و به جایگاه واقعی خود در درمان این بیماران دست یابند.

گفتنی است این سمینارها با استقبال گسترده دانشجویان و همکاران رشته های مختلف توانبخشی روبرو شده است.