عنوان : بازدید دانش آموزان دبیرستان نمونه دولتی شهرستان شادگان
زير عنوان : بازید دانش آموزان دبیرستان نمونه دولتی آیت الله حسینی قمی شادگان از دانشکده علوم توانبخشی
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۴

با هماهنگی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در روز سه شنبه 10 اسفند ماه  95  تعداد 80   نفر از دانش آموزان دبیرستان نمونه دولتی آیت الله حسینی قمی شهرستان شادگان  از بخش های مختلف آموزشی و درمانی دانشکده علوم توانبخشی  بازدید کردند و با چگونگی روند آموزشی تئوری و عملی دانشجویان در بخش های فیزیوتراپی ، گفتار درمانی ، شنوایی شناسی آشنا گردیدند و کارشناسان  هر بخش ضمن ارائه توضیحات کافی و تشریح خدمات ارائه شده و چگونگی انتخاب هر  رشته و ادامه تحصیل دانش آموزان در مقاطع بالاتر و چگونگی رتبه بندی این رشته ها در کنکور سراسری دانشگاهها را توضیح داده و به سوالات این عزیزان پاسخ دادند و دانش آموزان ضمن استقبال و خرسندی از این نوع بازدیدها از مسئولین دانشگاه و دانشکده تقدیر و تشکر نمودند.